وزیر خارجه تاجکستان در نشست شورای وزیران خارجه سازمان پیمان امنیت جمعی خواستار تقویت مرزهای این کشور با افغانستان توسط این سازمان شد.
به گزارش انصار؛ سراج الدین مهر الدین، وزیر خارجه تاجکستان در نشست شورای وزیران خارجه سازمان پیمان امنیت جمعی (CSTO) خواهان امضای برنامه تقویت مرز با افغانستان در ماه جولای امسال شد.
این برنامه که قرار بود در سال ۲۰۲۳ امضا شود، به دلیل افزایش نگرانی ها از ناامنی در افغانستان به سال ۲۰۲۴ موکول شده است.
ایمان قلی تاسماگامبتوف، دبیرکل سازمان پیمان امنیت جمعی پیش از این اعلام کرده بود که پیش نویس این برنامه مورد تأیید شورای این سازمان قرار گرفته است.
مهرالدین در ادامه سخنان خود، ترویج ایدئولوژی مخرب رادیکالیزم مذهبی را جدی ترین چالش برای آسیای میانه دانست.
تاجکستان که تنها عضو مخالف سازمان همکاری شانگهای (SCO) برای از سرگیری گروه تماس این سازمان با افغانستان است، بارها ابراز نگرانی از گسترش ناامنی در افغانستان به خاک خود کرده است.
لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/32176